Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Δέντρο με μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία φτιάξαμε ένα πολύ μεγάλο δέντρο με μηνύματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Τα μηνύματα αναφέρονται στην αποδοχή της διαφορετικότητας, τον σεβασμό του άλλου, καθώς και την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω αναπηρίας.


Εκτυπώσαμε τους κύκλους σε χρωματιστά χαρτόνια Α4 και τους κόψαμε περιμετρικά. Κολλήσαμε τον μικρό κύκλο επάνω στον μεγάλο και αφού γράψαμε μηνύματα, τους τοποθετήσαμε με χαρτοταινία στον τοίχο. 


Για τον κορμό χρησιμοποιήσαμε καφέ χαρτί του μέτρου. Για να τον σχεδιάσετε μπορείτε να προβάλετε την παραπάνω εικόνα σε έναν τοίχο της τάξης, όπου θα έχετε τοποθετήσει το χαρτί του μέτρου και στη συνέχεια να σχεδιάσετε το πατρόν.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις