Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Κουρεύοντας τους... "Ευχούληδες"


Η εξάσκηση στο κόψιμο με ψαλίδι βοηθάει στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Η εξάσκηση όμως αυτή χρειάζεται να γίνει σε ένα πλαίσιο προκειμένου να αποκτήσει νόημα για τα παιδιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν το πλαίσιο ήταν το κομμωτήριο!


Παίρνετε χρωματιστά φύλλα γλασέ, τα τοποθετείτε οριζόντια και τραβάτε κάθετες γραμμές με απόσταση 1,5 εκ. η μία από την άλλη. Με κάθε φύλλο μπορείτε να φτιάξετε "μαλλιά" για δύο "Ευχούληδες". Κολλάτε τα "μαλλιά" με σελοτέιπ στα ρολά από χαρτί υγείας. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα φύλλα.

Τέλος, δίνετε τους "Ευχούληδες" στα παιδιά για να τους φτιάξουν προσωπάκια και μετά να συνεχίσουν με το χτένισμα και την κόμμωσή τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις