Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Επεξεργάσιμες ετικέτες για κλασέρ


Για την οργάνωση και την αρχειοθέτηση εγγράφων πολύ συχνά χρησιμοποιούμε κλασέρ. Αντί όμως να συμπληρώσετε χειρόγραφα τις υπάρχουσες ετικέτες, μπορείτε να ετοιμάσετε στον υπολογιστή τις δικές σας, ώστε να διαβάζεται με μεγαλύτερη ευκολία το αναγραφόμενο κείμενο.


Κατεβάζετε το αρχείο σε μορφή Powerpoint και το αποθηκεύετε. Επεξεργάζεστε το κείμενο που θέλετε να εμφανίζεται στην ετικέτα, τη γραμματοσειρά και το μέγεθός της. Στη συνέχεια, μετατρέπετε το αρχείο σε μορφή PDF και το εκτυπώνετε σε ό,τι χρώμα χαρτιού ή χαρτονιού θέλετε, αφού πρώτα κάνετε κλικ στην επιλογή "πραγματικό μέγεθος".

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Οι ετικέτες είναι για κλασέρ διαστάσεων 8 επί 32 εκατοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις