Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Σχολικό ημερολόγιο δασκάλου 2019-2020


Το σχολικό ημερολόγιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην οργάνωση, τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της διδασκαλίας.


Αποτελείται από 104 σελίδες. Περιλαμβάνει σελίδα όπου μπορείτε να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων, ωρολόγιο πρόγραμμα, λίστα μαθητών, γενέθλια, ετήσιο ημερολόγιο με τις αργίες, μηνιαίο/ εβδομαδιαίο/ ημερήσιο προγραμματισμό, καθώς και προγραμματισμό σχολικών δράσεων. Στο τέλος του αρχείου θα βρείτε δύο σελίδες που προορίζονται για εκτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτί. Για τις συγκεκριμένες σελίδες επιλέγετε εκτύπωση μονής όψης.

Εκτυπώστε τις σελίδες 2 έως 105 κάνοντας εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι εκτύπωσης (160 γραμμαρίων) για το εξώφυλλο. Στη συνέχεια, προτείνεται η βιβλιοδεσία σπιράλ (μεταλλικό), για να είναι το ημερολόγιο πιο εύχρηστο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τρύπες στα αριστερά των σελίδων και να τις τοποθετήσετε σε κλασέρ ή ντοσιέ της επιλογής σας.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Εάν θέλετε να βάλετε στο εξώφυλλο τον δικό σας χαρακτήρα καρτούν, κατεβάστε το επεξεργάσιμο αρχείο και προσθέστε την εικόνα σας. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο powerpoint σε μορφή pdf και εκτυπώστε.


Το σχολικό ημερολόγιο δασκάλου 2020-2021 μπορείτε να το βρείτε εδώ.


5 σχόλια:

  1. ΠΕΊΤΕ μου ότι ετοιμάζετε καινούριο για την νέα σχολική χρόνια!! Ήταν πραγματικά βοηθητικό φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πείτε μου ότι ετοιμάζετε καινούριο για τη νέα σχολική χρονιά. Ήταν πραγματικά πολύ βοηθητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις