Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Μάθε την προπαίδεια στο... γράψε σβήσε!


Τα ατομικά πινακάκια από θήκες DVD μπορούν να αξιοποιηθούν με πάρα πολλούς τρόπους στη διδακτική πράξη.


Στην προκειμένη περίπτωση, τα παιδιά εξασκούνται στην εκμάθηση της προπαίδειας με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών καρτών γράψε - σβήσε. Τις εκτυπώνετε σε χρωματιστό χαρτί μεγέθους Α4, τις κόβετε περιμετρικά, τις κολλάτε τη μία πίσω από την άλλη και τις πλαστικοποιείτε. Τέλος, τις εισάγετε κάτω από τη διαφάνεια της θήκης. 

Τα παιδιά γράφουν την προπαίδεια ενός αριθμού, την ελέγχετε, διορθώνουν τα όποια λάθη και με ένα πανάκι από μικροίνες σβήνουν τα όσα έγραψαν. Κατόπιν, προχωρούν στον επόμενο αριθμό. 

Βρείτε το αρχείο για εκτύπωση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις