Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Πρόγραμμα εφημεριών


Το πρόγραμμα των εφημεριών και το ποιοι εκπαιδευτικοί εφημερεύουν ορίζονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Για να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των εφημερευόντων εκπαιδευτικών, λαμβάνονται υπόψη διάφορες παράμετροι, όπως η οργανικότητα του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών, η έκταση και η ιδιομορφία του σχολικού χώρου και εν γένει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σχολείου. Το πρόγραμμα τοποθετείται στον πίνακα ανακοινώσεων του γραφείου των δασκάλων.


Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Υπάρχουν τρία διαφορετικά προγράμματα, βάσει του αριθμού των εφημερευόντων εκπαιδευτικών, για να διαλέξετε αυτό που αντιστοιχεί στο δικό σας σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις