Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ραφιέρα σε σχήμα πυραμίδας


Όταν οι συνάδελφοί σου σε παίρνουν χαμπάρι με αυτά που κάνεις, σου κουβαλούν κι άλλες κούτες, γιατί ξέρουν ότι όλο και κάτι θα σκεφτείς!


Μια ραφιέρα λοιπόν και πάλι, αλλά τώρα σε σχήμα πυραμίδας! Οι κούτες αυτήν τη φορά είναι λίγο μεγαλύτερες από τα κουτιά φωτοτυπικού χαρτιού. Τις τοποθέτησα στο πλάι και τις κόλλησα μεταξύ τους με χαρτοταινία. Στη βάση έβαλα τέσσερις κούτες, από πάνω τρεις, πιο πάνω δύο και τέλος μία κούτα. Στη συνέχεια, πήρα σπρέι μαύρο ματ για να τις βάψω. Τέλος, κόλλησα χρωματιστά χαρτόνια στο πίσω μέρος της κάθε κούτας. Επέλεξα χαρτόνια ίδιου χρώματος για κάθε στρώμα της πυραμίδας.

Για συρταράκια χρησιμοποίησα τα καπάκια από κουτιά φωτοτυπικού χαρτιού. Σε αυτά οργάνωσα το εκπαιδευτικό υλικό και τα υλικά χειροτεχνίας που έχουμε στην τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις