Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Το στρόγγυλο μπρελόκ της προπαίδειας


Πλέον υπάρχουν πιο εύκολοι και διασκεδαστικοί τρόποι για την εκμάθηση της προπαίδειας. Οι κατασκευές εκπαιδευτικού τύπου, όπως είναι το στρόγγυλο μπρελόκ της προπαίδειας, είναι λειτουργικές και κινούν το ενδιαφέρον των μαθητών.


Εκτυπώστε το αρχείο σε χρωματιστά χαρτιά μεγέθους Α4, κόψτε τους κύκλους και ανακατέψτε τα χρώματα. Κολλήστε τον κύκλο με την προπαίδεια του 1 πίσω από τον κύκλο με την προπαίδεια του 2 και ούτω καθεξής. Έτσι θα δημιουργηθούν συνολικά έξι κύκλοι μπρος πίσω. 

Κατόπιν, τοποθετήστε τους σε μια διαφάνεια πλαστικοποίησης και πλαστικοποιήστε τους. Ναι, το θετικό είναι ότι με το στρόγγυλο μπρελόκ κάνετε μεγάλη οικονομία, καθώς θα χρειαστείτε μόνο μία διαφάνεια για το καθένα. 

Στη συνέχεια, κάντε τρύπες με τον διακορευτή στο επάνω μέρος των κύκλων. Από εκεί μπορείτε να περάσετε μεταλλικά κρικάκια που είναι ειδικά για μπρελόκ.

Βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις