Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Προγραμματισμός εργασιών για το σπίτι


Βάλτε την οργάνωση στη σχολική ζωή των μαθητών σας με τη βοήθεια ενός φύλλου προγραμματισμού των κατ΄οίκων εργασιών τους.


Στο εβδομαδιαίο αυτό φύλλο οι μαθητές σημειώνουν καθημερινά τις εργασίες που έχουν για το σπίτι. Με τον τρόπο αυτόν αποφεύγεται η σπατάλη χρόνου μέχρι να εντοπίσουν αυτά που έχουν σημειώσει διάσπαρτα στα διάφορα βιβλία ή τετράδια. Τελειώνουν επίσης και τα τηλεφωνήματα σε συμμαθητές ή στον/η δάσκαλο/α (ναι, πλέον συμβαίνει και αυτό).

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Στο αρχείο υπάρχουν τρία πρότυπα, προκειμένου να διαλέξετε αυτό που θωρείτε ότι βολεύει περισσότερο τους μαθητές σας. Επιλέγοντας εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού, έχετε έτοιμο τον προγραμματισμό για μισό μήνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις