Συχνές ερωτήσεις

Q?

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου;

A.

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου το οποίο σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να συμπληρώσετε στην αντίστοιχη φόρμα τα πλήρη στοιχεία σας (επωνυμία, δραστηριότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ).

Q?

Πώς μπορώ να μεταφορτώσω (download) ένα ψηφιακό αρχείο που είναι δωρεάν;

A.

Για να μπορέσετε να μεταφορτώσετε ένα αρχείο που διατίθεται δωρεάν, θα χρειαστεί να δηλώσετε τα στοιχεία και το e-mail σας, χωρίς απαραίτητα να είστε εγγεγραμμένο μέλος.

Q?

Τι περιλαμβάνουν οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων;

A.

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ως τελική τιμή περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ. Κατά τις αγορές σας δε χρεώνεστε με επιπλέον κόστος. Μόνο στην περίπτωση του Τετραδίου Πρώτης Γραφής για τα Μειονοτικά Σχολεία, τα μεταφορικά είναι 1,50 ευρώ επιπλέον, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αντιτύπων.

Q?

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ψηφιακά αρχεία που διατίθενται προς μεταφόρτωση (download);

A.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τα ψηφιακά αρχεία και να τα φωτοτυπήσετε προς ιδιωτική και μόνο χρήση. Δεν μπορείτε να τα διανείμετε σε άλλα άτομα, να τα αναδημοσιεύσετε ή να τα εκμεταλλευτείτε εμπορικά.

Q?

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

A.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή απλά στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@teachingtherapy.com.

Q?

Με ποιον τρόπο μπορώ να πραγματοποιήσω την παραγγελία μου;

A.

Η παραγγελία εκπαιδευτικού υλικού γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που διαθέτει η ιστοσελίδα μας, στην οποία δε χρειάζεται να είσαστε εγγεγραμμένο μέλος. Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα, επιλέγετε “ολοκλήρωση παραγγελίας” και ακολουθείτε τα βήματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@teachingtherapy.com

Q?

Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

A.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε. Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι οι εξής:

  • Με αντικαταβολή: μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας κατά την παραλαβή της.
  • Πληρωμή μέσω PayPal: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την PayPal ως διαμεσολαβητή στις αγορές σας. Τα χρήματα στέλνονται σε εμάς, χωρίς να γίνονται γνωστά απόρρητα στοιχεία, όπως χρεωστικές/ πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Αν και δεν απαιτείται εγγραφή στην PayPal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον PayPal λογαριασμό που διαθέτετε.
  • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR5401717750006775119900763, BIC: PIRBGRAA) με αιτιολογία κατάθεσης το προϊόν που παραγγείλατε. Μετά την κατάθεση μας ενημερώνετε στη διεύθυνση info@teachingtherapy.com και σας στέλνουμε την παραγγελία σας στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας αν πρόκειται για ψηφιακό αρχείο, είτε σας στέλνουμε το έντυπο υλικό με το ταχυδρομείο.

Q?

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

A.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τα ψηφιακά αρχεία αποστέλλονται αυτόματα στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Το Τετράδιο Πρώτης Γραφής για τα Μειονοτικά Σχολεία θα το παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Q?

Έχω τη δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης;

A.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα έκδοσης και ηλεκτρονικής αποστολής παραστατικού αγορών (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Q?

Μπορώ να αναδημοσιεύσω το περιεχόμενο που βρίσκω στην υπάρχουσα ιστοσελίδα;

A.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέρος των κειμένων και τις εικόνες που συνοδεύουν τα ψηφιακά αρχεία, με την προϋπόθεση ότι θα γίνεται πάντα αναφορά στην πηγή με ενεργό σύνδεσμο. Οι εικόνες είναι απαραίτητο να αναδημοσιεύονται αυτούσιες, με την ύπαρξη δηλαδή του λογότυπου επάνω σε αυτές.